DÜNYA KUPASI 2026 72 Maç 48 Takım 12 Grup ⚽ Canlı Sonuçlar Fikstür 🏟️ Stadyumlar Hikayeler Keşfet → Dünya Kupası 2026 DÜNYA KUPASI 2026 Keşfet →

Mansur Yavaş’tan Madımak mesajı: Yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Madımak Katliamı'nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum" dedi.

Siyaset 2 Temmuz 2026

2 Temmuz 1993’te Sivas’ta Madımak Oteli’nin ateşe verilmesiyle 33 aydın, sanatçı ve yazar ile 2 otel çalışanı hayatını kaybetti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yitirilen canları rahmetle andı.

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2 Temmuz 1993… Tarihimize kara bir leke, ortak vicdanımıza hiç dinmeyecek bir acı olarak kazınan Madımak Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” ifadesini kullandı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.