MHP’den CHP’deki büyükşehirler için ‘işgal’ benzetmesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaklaşan yerel seçimler için parti tabanını motive etmeye çalışırken dozu kaçırdı: Büyükşehir belediyelerini talandan, yağmadan yasadışı örgütlerin işgal ve paylaşımından kurtaracağız!

Siyaset 25 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Kocaeli İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmada, partisinin seçim hedefini açıklarken büyükşehir belediyelerinin yönetiminde CHP’nin olmasını çok sert yorumladı.

Söylemi partisi de sahiplendi

Fethi Yıldız konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin merkezinde sadece millet egemenliği ve demokratik değerlerin bulunduğunu öne sürerken, “Yerelde iktidar, ülkede istikrar için Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak gecemizi gündüzümüze katacağız. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin Büyükşehir Belediyelerini talandan, yağmadan yasadışı örgütlerin işgal ve paylaşımından kurtaracağız” dedi.

Yıldız’ın bu konuşması, MHP’nin yayın organı Türkgün tarafından “Feti Yıldız: Büyükşehirleri işgalden kurtaracağız” ifadesiyle haberleştirildi. Aynı haber partinin sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

MHP'li Yalçın: İYİ Parti'nin CHP'den başka sığınacağı liman yokMHP’li Yalçın: İYİ Parti’nin CHP’den başka sığınacağı liman yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.