Muğla’da İYİ Partili Süer, CHP’li Aras’a çıkıştı: Sizinle tokalaşmam

CHP'nin Muğla adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile İYİ Parti'nin Bodrum adayı Raşit Emin Süer arasında tartışma yaşandı.

Siyaset 10 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

CHP’nin Muğla adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile İYİ Parti’nin Bodrum adayı Raşit Emin Süer arasında tartışma yaşandı.

İlçede seçim çalışmaları yapan Aras, Reşit Emin Süer’in bulunduğu bir iş yerini ziyaret etti. Burada karşılaştığı İYİ Parti heyeti ile selamlaşan Aras, belediye başkan adayı Süer’le tokalaşmak istedi.

Süer, “Ben sizinle tokalaşmam, sizin bu millete yaptıklarınız için ben buradayım zaten” diyerek Aras’a çıkıştı ve elini uzatmadı.

Aras da Süer’e “Kendine gelir misin? Senin provokasyonuna gelecek kimse yok burada. Saygılı ol. Biz bu memleketin çocuğuyuz” diye karşılık verdi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Süer de Aras’ın makamına saygı duyduğunu ancak kendisine saygı duymak zorunda olmadığını belirterek, “”Bu memleketin çocuğuysan PKK’nın avukatını, bu milletin çocuklarının katilinin avukatını kendine yardımcı yapmayacaksın. Bu millete verdiğin sözleri tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin” dedi.

Süer’e ”Bu devletin polisi var, savcısı var, askeri var. Bana AK Parti ağzıyla konuşma” cevabını veren Aras, çevrede bulunan İYİ Partililere ”AK Partiliyi mi aday yaptınız?” diyerek seslendi.

Çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen tartışma sonrası Aras, bölgeden uzaklaştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.