Mustafa Varank ile Bilal Erdoğan’ın ‘ıstakoz’ mesajlaşması kameralara takıldı

Istakoz paylaşımıyla AK Parti içinde tartışma yaratan Şebnem Bursalı'nın partisinin grup toplantısına katılmasının ardından Mustafa Varank ve Bilal Erdoğan'ın mesajlaşmaları kameralara takıldı.

Siyaset 18 Nisan 2024

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozun fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşması sonrası hem kendi partisinden hem de muhalefetten tepkiler gelmişti.

Hatta AK Partili Mücahit Birinci Bursalı’ya şöyle demişti: “Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! ‘Partimizden defolup gidin kardeşim’ konu bu kadar basit.”

Dün de Bursalı’nın partisinin grup toplantısına katılmasının ardından AK Partili Milletvekili Mustafa Varank ve Bilal Erdoğan’ın mesajlaşmaları kameralara takıldı.

NOW kanalının haberine göre Varank, Bursalı’nın toplantıya katılmasına dair bir paylaşımı Bilal Erdoğan’a gönderdi. Erdoğan’ın ”…çıkardılar ama” mesajına Varank ıstakoz emojisiyle yanıt verdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.