Parayla torpil iddiası: Yavaş, AK Partili başkanın tanık olmasını istedi

ABB Başkanı Yavaş, Halk Ekmek'te parayla işe alım yapıldığına dair iddialar için suç duyurusunda bulundu. İddianın sahibi AK Partili başkan Han'ın da tanık olmasını istedi.

Siyaset 1 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, bir televizyon programına katıldı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik açıklamalar yaptı. Han’ın iddialarına göre Halk Ekmek Şirketi’nde ‘para karşılığı işe alım’ yapılıyordu. Bu iddianın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de söz konusu iddiaları araştırdığını söyledi. Açıklamada “Teftiş sonucunda bahsi geçen ve paranın yatırıldığı hesabın sahibi olduğu iddia edilen kişinin Belediye personeli olmadığı ortaya çıktı” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yönetimi ise olayın tüm şeffaflığıyla aydınlatılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu, iddiayı dile getiren AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın tanık olarak dinlenmesini talep etti.

Genelgede durduğu gibi durmadı: İçki, Valiliğin ‘kafasını karıştırdı’Genelgede durduğu gibi durmadı: İçki, Valiliğin ‘kafasını karıştırdı’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.