YSP, ‘muhtemelen dağa çıktılar’ diyen Özdağ’a sert çıktı: Şarlatan herif

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ümraniye'de önceki günYeşil Sol Partisi standı önüne giderek "Yeşil Sol Parti standının önüne geldik ama kimse yok. Muhtemelen dağa çıktılar" demişti. O anın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. YSP’den Özdağ’a sert yanıt geldi.

Siyaset 13 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Yeşil Sol Parti’nin seçim standı önünde sarf ettiği “Kimse yok, muhtemelen dağa çıktılar” sözleri tartışma yarattı.

Ümraniye’de önceki gün partililerle buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Özdağ, rakip partilerin standlarını da gezdi.

Seçimlerde Emek ve Özgürlük İttifakı’nın çatı partisi olarak yer alan Yeşil Sol Parti’nin standına gelen Özdağ, “Bütün siyasi partilerin stantlarını ziyaret ediyoruz. Şimdi de Yeşil Sol Parti standının önüne geldik ama kimse yok. Muhtemelen dağa çıktılar.” ifadelerini kullandı, bu sözler sosyal medyada gündem oldu.

Özdağ: Soylu bana suikast için eylem grubu kurduÖzdağ: Soylu bana suikast için eylem grubu kurdu

HDP milletvekilinden sert yanıt

HDP Van Milletvekili Murat Sarıaç sosyal medya hesabından bu sözlere tepki gösterdi.

Sarıaç, “Merak etme şarlatan herif. Bugün sen de çok iyi biliyorsun ki partimizin aday tanıtımındaydık o yüzden sen böyle çok rahat hareket edebildin. Antep’i sana da senin gibi faşistelere de dar edeceğiz” dedi.

Yeşil Sol Parti seçmenleri de Özdağ’a tepki gösterdi.

Twitter’da Yeşil Sol Parti adına gönüllüler tarafından açılan bir hesap söz konusu videoyu,  “Bu Faşist standımızı ziyarete gelmiş. Arkadaşlarımız KUDUZ olmamak için alanı terk etmişler. Biliyorsunuz kuduz bulaşıcıdır” sözleriyle paylaştı.

Ümit Özdağ ise yine sosyal medyada gündem olacak bir cevap verdi.

Özdağ, gönüllü hesabını alıntılayarak, “Ben yıllardan buyana sizin veterinerinizim. Televizyonlarda kuduran bölücüleri şoklayarak tedavi ederim: Size aşı yapmak için gelmiştim” dedi.

Yeşil Sol Parti, seçim kampanyasını kendi bütçesiyle karşılayacakYeşil Sol Parti, seçim kampanyasını kendi bütçesiyle karşılayacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.