Sivasspor, Fenerbahçe’yi penaltılarla geçip şampiyon oldu

U17 Elit A Ligi şampiyonu Fenerbahçe'yi penaltılarla 11-10 deviren Sivasspor oldu. Trabzonspor ise Galatasaray'ı yenerek üçüncü sırayı aldı.

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Sivasspor oyuncuları kupayı coşkuyla kutladı.

U17 Elit A Ligi finalinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler henüz 5. dakikada Çağrı Fedai’nin golüyle 1-0 öne geçti. Samet Seymen Sargın 23’te Fenerbahçe’ye iki farklı üstünlük getirdi. 29’da Yunus Emre Konak ve 45+1’de Emre Gökay Sivasspor’a eşitliği getirdi. İlk yarı 2-2 sona erdi. 47. dakikada Yasir Boz Fenerbahçe’yi bir kez daha öne geçirdi. 52’de Sivasspor’un yıldızı Emre Gökay takımına eşitliği getirdi. Karşılaşma 3-3 bitti. Seri penaltı atışlarında rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Sivasspor kupayı kazanan takım oldu.

Galatasaray'i deviren Başakşehir şampiyonGalatasaray’i deviren Başakşehir şampiyon

Trabzonspor penaltılarla Galatasaray’ı yendi

U17 Elit A Ligi 3’üncülük maçında, Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi, seri penaltı atışları sonucu mücadeleyi 8-6 kazandı ve turnuvanın üçüncüsü oldu.
U17 Elit A Ligi’nde en iyileri şu şekilde açıklandı…

En İyi Teknik Direktör – Turan Bora (Sivasspor)

En İyi Kaleci – Serkan Kaan Sarman (Sivasspor)

Gol Kralı – Recep Yalın Direk (Galatasaray)

En İyi Oyuncu – Emre Gökay (Sivasspor)

Cüneyt Muharremoğlu yazdı: Sahadaki inekten İrfan Can Kahveci komedisineCüneyt Muharremoğlu yazdı: Sahadaki inekten İrfan Can Kahveci komedisine

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.