A Milli Takım’ın Japonya maçına Hollandalı hakem

A Milli Futbol Takımı’nın yarın saat 15.20’de Japonya ile oynayacağı özel maçın hakemi Hollandalı hakem Allard Lindhout oldu.

Spor 11 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Japonya maçının hakemi belli oldu.

A Milli Futbol Takımı milli aranın ikinci bölümünü hazırlık maçıyla geçecek. Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan’la 1-1 berabere kaldıktan sonra hafta içi mesaisini bay geçecek. 5 takımlı grupta oynadığı 5 maçta topladığı 10 puanla maç fazlasıyla beraber lider durumda bulunan Milli Takım, özel maçta Japonya ile karşılaşacak.

Son olarak Almanya’yla oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazanan Japonya ile oynanacak müsabakayı Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Lindhout’un yardımcılıklarını Rens Bluemink ve Roy de Nas yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jonathan Lardot olacak. Maçta Erwin Blank VAR, Ingmar Oostrom ise AVAR olarak görev yapacak. Belçika’nın Gent kentinde bulunan Cegeka Arena’da oynanacak mücadele saat 15.20’de başlayacak.

Riva toplantısında Kuntz'un defteri dürüldü mü? Büyükekşi’den 'Avcı' açıklamasıRiva toplantısında Kuntz’un defteri dürüldü mü? Büyükekşi’den ‘Avcı’ açıklaması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.