Abdullah Avcı ‘hızla mesafe almak’ istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 'Her seferinde daha hızlı mesafe kat edeceğiz. Enerjimiz iyi, çalışıyoruz' dedi. Visca ise kendi performansından mutlu olmadığını söyledi.

Spor 27 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Karagümrük ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor’da maçın hazırlıkları 1 günlük iznin ardından devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ilk 30 dakikası basına açık yapılan antrenman öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve idmana geç başladıklarını söyleyen Abdullah Avcı, “Teorik antrenmanlar biraz yoğun geçiyor ama iyi gidiyor. Çalıştığımız oyunculara bunu hatırlatıyoruz, yeni oyunculara öğretiyoruz. O yüzden biraz yoğun geçiyor. Her seferinde daha hızlı mesafe kat edeceğiz. Enerjimiz iyi, çalışıyoruz. İnşallah daha hızla mesafe alacağız” dedi.

Trabzonspor'da Mislav Orsic için sevindiren gelişmeTrabzonspor’da Mislav Orsic için sevindiren gelişme

Antrenmanda 3 eksik

Trabzonspor’un antrenmanına tedavileri süren Hüseyin Türkmen, Orsic ve Bakasetas katılmadı. Sakatlıktan çıkan Trezeguet takımla kısmi çalışmanın yanı sıra bireysel çalışma yaparken, diz ağrısı yaşayan Fernandez fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Antrenmanın basına açık bölümünde bordo mavililer ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Bosna Hersekli Visca, kendi performasından mutlu olmadığını söyledi.

Visca: Yine kupa kaldırmak istiyorum

Bosna Hersekli futbolcu Edin Visca da antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Visca, teknik direktör Abdullah Avcı’nın takıma geri döndüğünü anımsatarak, “Her değişiklik zor oluyor. Hoca geldiğinde hemen o eski günleri anlattı bize. 10 gün içinde 4-5 toplantı, analiz yaptık. Hoca, hem savunma hem hücumda pozitif enerji getirdi. Kötü bir başlangıç yaptığımızın farkındayız. Bireysel olarak hatalarımız vardı. 10 gün içinde konuştuk, analiz de yaptık. Şimdi önümüzdeki antrenmanlarda, maçlarda en iyi şekilde hocanın bizden istediklerini beraber yapmaya çalışacağız” dedi.

Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haberBakasetas’tan Trabzonspor’a kötü haber

Visca, konuşmasına şöyle devam etti: “Kendi performansımdan açıkçası çok mutlu değilim. Ben de bireysel olarak kötü hissediyorum. Türkiye’de üst üste 9 sene Avrupa kupalarında da oynadım. Üzücü bir süreçteyiz. Bireysel olarak ders çalıştım. Kötü maçlarda ben de kötü performans verdim. Bu sezonu ben de geçen sezon gibi geçirmek istemiyorum. Bu sezon en azından ilk 4 içinde bitirmek, kupa kazanmak istiyoruz. Eski günleri yaşamak, burada kupa kaldırmak istiyorum. Taraftarların tribünü doldurmasını istiyorum.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.