Acun Ilıcalı, İrlanda defterini kapattı

İngiltere'nin Hull City Kulübü'nün sahibi Acun Ilıcalı, İrlanda'nın Shelbourne ekibine yapılan yatırımları sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı.

Spor 11 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Acun Ilıcalı, aylarca değerlendirme yaptıktan sonra Shelbourne'e yatırım yapma kararı aldığını söylemişti.

İngiltere’nin Hull City Kulübü’nün sahibi Acun Ilıcalı, yatırımlarına dair flaş bir karar açıkladı. İş insanı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Shelbourne ekibine yapılan yatırımları sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı.

Acun Ilıcalı’nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne’de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir.”

Acun Ilıcalı gözünü Yunanistan'a dikti!Acun Ilıcalı gözünü Yunanistan’a dikti!

Shelbourne, Acun Ilıcalı’nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kulüp, İrlanda Premier Lig’i lider Shamrock Rovers’ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.

Ilıcalı ‘İrlandalılar ve Türkler benzer’ demişti

Ilıcalı, Shelbourne FC’yi de satın aldıktan sonra “İrlanda hakkında geçmişimden gelen güzel duygularım var. İrlandalılar ve Türkler benzer insanlar, tutkuluyuz. Burada olmaktan mutluyum ve son derece pozitifim. Takımım için iyi ve parlak bir gelecek umuyorum. İyi insanların her zaman kazandığına inanıyorum. Burada çok fazla iyi insan var” demişti. Shelbourne FC’yi satın almadan önce aylarca araştırdıklarını söyleyen iş insanı şöyle konuşmuştu: ”Shelbourne FC’yi, İrlanda futbolunda büyük potansiyel görüyoruz. Fazlasıyla heyecanlıyım, beş günlük bir karar değil. Aylarca bu karar üzerinde değerlendirmeler yaptık. Bu kulübü eski günlerine geri döndüreceğiz.”

Acun Ilıcalı'dan Vitor Pereira'ya ağır sözler: Kompleksli!Acun Ilıcalı’dan Vitor Pereira’ya ağır sözler: Kompleksli!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.