Adana Demirspor’un golcüleri YAZIYOR!

Adana Demirspor golcüleri Niang ve Balotelli ile Konyaspor'u 3-0 geçti. Karşılaşmaya Cumhuriyet'in 100.yaşı için yapılan koreografi damga vurdu.

Spor 29 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Taraftarlar, Cumhuriyet’in 100. yılı için 19.23'te koreografi yaptı.

Adana Demirspor, Süper Lig’in 10. haftasında Hakan Keleş yönetiminde ilk maçına çıkan Konyaspor’u konuk etti. İlk yarıda iki takım da yakaladıkları fırsatları değerlendiremedi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi oldu. 54. dakikada M’Baye Niang’ın golüyle ev sahibi öne geçti. 81’de diğer golcü Mario Balotelli farkı ikiye çıkardı. Pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağı kaldırırken devreye VAR girdi ve gol geçerli sayıldı.

Sivasspor 90 +'larda dönüyor, Ömer Erdoğan Alanyaspor'dan gidiyor!Sivasspor 90 +’larda dönüyor, Ömer Erdoğan Alanyaspor’dan gidiyor!

Penaltı için taş kağıt makas oynadılar

90+3’te Adana Demirsspor penaltı kazandı. takımın iki golcüsü M’Baye Niang ve Mario Balotelli, penaltıyı kimin kullanacağını belirlemek için taş, kağıt, makas oynadı. Oyunu kazanan Niang topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu 3-0 olarak ilan etti.

Adana Demirspor rakibini ikinci yarıda çözdü.

Bu sonuçla puanını 20 yapan Adana Demirspor 3. sırada. 9 puanda kalan Konyaspor ise 15. durumda. Süper Lig’de gelecek hafta Adana Demirspor, Sivasspor’a konuk olacak. Konyaspor ise hafta içi önce Türkiye Kupası için Erbaaspor’la ardından Süper Ligde evinde Karagümrük’ü ağırlayacak.

Yazıyor… yazıyor

Maça damga vuran olaysa Adana Demirspor taraftarlarının hazırladığı koreografi oldu. Karşılaşmada oyuncular ve hakem triosu sahaya çıktığı anda Adana Demirspor tribünlerinde dev bir “Cumhuriyet şerefli mevcudiyet” pankartı açıldı. 19.00’da başlayan maçın 23’üncü dakikasında ise unutulmaz bir koreografi organize edildi. Adana Demirsporlu taraftarlar, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak gazete dağıtan bir çocuğu resmetti. Koreografide ‘Cumhuriyet ilan edildi’ mesajı yer aldı. Bu sırada maçın hakemi oyuncuların, taraftarların ve izleyicilerin koreografiye odaklanmaları için su molası verdi.

Galatasaray 'acı çay' içmedi seriye 'devam' dediGalatasaray ‘acı çay’ içmedi seriye ‘devam’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.