Ahmet Nur Çebi kararını verdi: Tekrar aday!

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olma kararı verdi. Tekrar aday oyacak Çebi, eski başkan Fikret Orman'ın suçlamalarına yanıt verecek.

Spor 12 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Çebi adaylık konusunda karar vermek için zaman istedi.

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi, şampiyonluğun kazanıldığı 2020-21 sezonundan sonra Sergen Yalçın ile geç anlaşmasından sonra bazı siyah beyazlı taraftarların hedefi halie geldi. Her geçen sezon başarısız sonuçlarla artan tepkiler bu sezon başında ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe’nin flaş transferler yapmasıyla doruğa çıktı. Süper Lig’de Trabzon ve Adana Demirspor maçlarında alınan yenilgilerden sonra Konferans Ligi’nde 2-0’dan 3-2 kaybedilen Lugano maçı bardağın taşmasına yol açtı. Maç boyu istifa çağrısı yapılan Çebi, 3-2’lik sonucun ardından yönetim kurulunu topladı. Olağanüstü genel kurulu alınırken teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Onun yerine kongre sonuçlanıncaya kadar Güneş’in yardımcısı Burak Yılmaz göreve getirildi.

Beşiktaş’ta seçime kadar Burak Yılmaz baştaBeşiktaş’ta seçime kadar Burak Yılmaz başta

Siyah beyazlı camiadan çok merak edilen konulardan biri Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü genel kurulda tekrar seçime girip germeyeceğiydi. Sabah’ın haberine göre Çebi, aday olmaya karar verdi. Ailesinin, ‘Çok yıprandın, artık bırak’ yönündeki baskısına rağmen liste çalışması için birçok önemli isimle görüşme yapan Ahmet Nur Çebi, 1-2 gün içinde adaylık kararını açıklayacak. Ayrıca eski başkan Fikret Orman’ın kendisine yönelik iddiaları da gözleri Çebi’ye çevirmişti. Çebi’nin, adaylığını açıklayacağı toplantıda Fikret Orman’a da yanıt verecek.

Fikret Orman’dan Çebi’ye mesaj: Resmi hariç duvara çaktığı bir şey gösterinFikret Orman’dan Çebi’ye mesaj: Resmi hariç duvara çaktığı bir şey gösterin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.