Alanyaspor kötü seriyi bitirdi, puanla tanıştı

Fatih Tekke yönetiminde puana hasert kalan Alanyaspor, kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 2 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Alanyaspor ve Konyaspor'un gol düellosundan galip çıkan olmadı.

Alanyaspor, 6 Ekim’de Karagümrük’ü kendi sahasında 2-1 yendikten sonra sırasıyla Trabzonspor, Sivasspor, Kayserispor, Gaziantep FK ve Galatasaray’a kaybetti. Yeşil turunculular, kendi sahalarında Konyaspor ile yaptıkları maça bu seriyi bitirmek için çıktı.

29. dakikada Alanyaspor atağında Novais’in ceza sahasına ortasında Lima’nın kafayla indirdiği topa vuran Cordova takımını öne geçirdi. Konyaspor’un bu gole yanıtı çabuk oldu. 32’de Guilherme’nin ceza sahasına ortasında kaleci Yusuf Karagöz topu elinden kaçırdı. Cicaldau topu boş kaleye gönderdi.
39’da Alanyaspor tekrar öne geçti. Yusuf Özdemir’in ceza sahasına ortasında Cordova, Oğulcan Ülgün’ün müdahalesiyle yerde kaldı. Hakemin penaltı kararı verdi. Penaltı atışında Novais, takımını bir kez daha öne geçirdi. İlk yarı ev sahibi takımın 2-1’lik galibiyetiyle bitti.

Rize çayı, Başakşehir'e acı geldiRize çayı, Başakşehir’e acı geldi

52’de Konyaspor bir kez daha eşitliği sağladı. Guilherme’nin şutunda dönen topa vuran Muric, skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası sonuç değiştirmedi. Bu sonuç sonrası beş haftalık yenilgi serisini bitiren Alanyaspor puanını 11’e çıkardı ancak küme düşme bölgesinde kaldı. Konyaspor’un puanıysa 14.

Beşiktaş'ta Çebi ibra edildi, borç 7 milyar TL'ye dayandıBeşiktaş’ta Çebi ibra edildi, borç 7 milyar TL’ye dayandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.