Alcaraz’dan hataya yer yok, işte Wimbledon’dan öne çıkanlar

Tenisin en prestijli turnuvalarından biri Wimbledon’da ikinci gün geride kaldı. Turnuvanın favorilerinden Carlos Alcaraz, set vermeden adını ikinci tura yazdırdı.

Spor 5 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Wimbledon'da ikinci gün geride kaldı.

Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon’da ikinci gün geride kaldı. İkinci günde korta çıkan tek erkekler 1 numaralı seribaşı Carlos Alcaraz, Fransız rakibi Jeremy Chardy’yi 6-0, 6-2 ve 7-5’lik setlerle 3-0 yendi ve adını ikinci tura yazdırdı. Ev sahiplerinden eski Wimbledon şampiyonu Andy Murray ise ilk turda rakibi Peniston’ı 6-3, 6-0, 6-1 gibi net bir skorla mağlup etti.

Erkeklerde 8 numaralı seribaşı Cameron Norrie ise Çek rakibi Tomas Machac’ı 6-3, 4-6, 6-1 ve 6-4’lük setlerle 3-1 yenerek bir üst tura çıktı. Tek kadınlarda dünya 3 numarası Elena Rybakina ABD’li Shelly Rogers 3 set sonunda mağlup ederek yoluna devam etti. 2 numaralı seribaşı Aryna Sabalenka ise Macar Panna Udvardy’yi 6-3 ve 6-1’le 2-0 geçti. 6 numaralı seribaşı Ons Jabeur, Polonyalı rakibi Magdalena Frech’i 6-3’lük 2 setle turnuva dışına itti.

Favorilerden Kyrgios sakatlığı nedeniyle Wimbledon’dan çekildiFavorilerden Kyrgios sakatlığı nedeniyle Wimbledon’dan çekildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.