Almanlar tüm tuşlara basıyor: Toni Kroos yeniden ‘Panzer’ olacak

Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Toni Kroos mart ayında yeniden Alman Milli Takımı forması giyeceğini açıkladı.

Spor 22 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Son iki Dünya Kupası’na grup aşamasında veda edip ciddi hayal kırıklığı yaratan Almanya ev sahipliği yapacağı EURO 2024’te başarılı sonuç almak için tüm kozlarını oynamaya başladı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İngiltere’ye son 16’da elendikten sonra milli formadan emekliliğini açıklayan Toni Kroos şahsi sosyal medya hesabı üzerinden ‘panzerler’e geri döneceğini açıkladı.

‘Daha fazlası mümkün’

Milli formalı bir fotoğrafını paylaşan Kroos kararını şöyle duyurdu. “Kısa ve öz: Mart ayında yeniden Almanya için oynayacağım. Neden? Çünkü teknik direktör tarafından istendim. Şu an ruh halim çok iyi ve eminim ki Avrupa Şampiyonası’nda çok daha fazlasına ulaşmak mümkün.”

Bu sezon formunun zirvesinde

Real Madrid formasıyla La Liga’da 24 maça çıkan Kroos bir gol atıp yedi de asist yaptı. Avrupa’nın en büyük yedi ligi baz alındığında sahanın üçüncü bölgesinde en çok başarılı yap yapan oyuncu konumunda bulunan Kroos Almanya’nın kötü gidişe son vermek için çok yüksek beklentiyle gittiği EURO 2024’te takımının en önemli kozlarından olacak.

Hakan Çalhanoğlu: Benim attığım golleri kimse atamazHakan Çalhanoğlu: Benim attığım golleri kimse atamaz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.