Altay’da başkan değişikliği: Süleyman Özkaral dönemi…

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevine Murat Pervane yerine Süleyman Özkaral getirildi.

Spor 9 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
İzmir kulübünde başkan değişti.

TFF 1. Lig’in ilk yarısını son sırada kapatan ekip Altay’da başkan değişikliği yaşandı. Yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevine Murat Pervane’nin yerine genel sekreterlik görevini üstlenen Süleyman Özkaral getirildi.

Murat Pervane, başkanlık görevini büyük bir onurla yaptığını söyleyerek, “İşim gereği sıklaşan yurtdışı seyahatleri ve artan iş yoğunluğu nedeniyle, kulübümüzün daha sağlıklı ve etkin bir yönetimine odaklanabilme adına bu zorlu kararı almak durumundayım. Bu bağlamda, Altay Spor Kulübü Başkanlığı görevini, gelecekteki daha büyük başarılar ve yüksek standartlı bir yönetim için gerekli olan özenle devretme kararı aldım” dedi.

Pervane, “Bu önemli görevi devralacak ismi yönetim kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz istişare sonucunda, uzun yıllardır kulübümüze emek veren Süleyman Özkaral’a devredilmesi kararını almış bulunmaktayız. Kendisinin bu görevde başarıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır. Altay Spor Kulübü’nün önümüzdeki dönemde daha parlak günler yaşayacağına olan güvenimle, Süleyman Özkaral’a destek olacak tüm camiamıza teşekkür ederim. Gerek yönetici gerek taraftar ama her zaman Altay’a gönül vermiş bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Altay ve Paixao yine karşı karşıyaAltay ve Paixao yine karşı karşıya

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.