Anadolu Efesli oyuncuların korkulu rüyası Sırbistan

Anadolu Efes basketbol takımı oyuncuları ve antrenörleri 2023-2024 sezonu öncesinde medya günü etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oyunculara yönetilten “En çekindiğiniz deplasman hangisi?” sorusuna çoğunluk Sırp takımlarının isimlerini verdi.

Spor 20 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Anadolu Efesli oyuncular en çok Sırbistan'dan çekiniyor.

Anadolu Efes Basketbol takımı 2023-24 sezonu öncesi EuroLeague medya günü etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bağcılar’da düzenlenen etkinliğe teknik kadro ve oyuncular katıldı.

Düzenlenen medya gününde yeni sezon formaları basına tanıtılıdı. Yapılan organizasyonda takımın yeni başantrenörü Erdem Can açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve her kulvarda şampiyonluğu hedeflediklerini açıkladı.

Anadolu Efes’in yeni formaları görücüye çıktı.

Eğlenceli sahneler içeren medya gününde oyunculara en çok zorlandıkları deplasmanları sordular. EuroLeague’in resmi X (Twitter) hesabından paylaşılan videoda oyuncuların Partizan ve Kızılyıldız isimlerini vermesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon EuroLeague’de bu iki takıma birer kez konuk olan Anadolu Efes Kızılyıldız’a 94-75, Partizan’a 82-79 yenilmişti. Soruları yanıtlayan, Ante Zizic, Shane Larkin, Will Clyburn, Elijah Bryant ve Tibor Pleiss’in neden bu takımları söylediğini daha iyi anlaşıldı.

Anadolu Efes, 2023-2024 sezonundaki ilk resmi maçına 30 Eylül Cumartesi günü Basketbol Süper Liginde Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacağı maçta çıkacak. EuroLeague’deki ilk maçında ise 5 Ekim Perşembe günü İspanya’nın Barcelona ekibine konuk olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.