Ancelotti açıkladı: Arda derbide yok

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in Atletico Madrid-Real Madrid maçında kadroda yer almayacağını açıkladı.

Spor 24 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Arda Güler Atletico maçında kadroda olmayacak.

Arda Güler, geçtiğimiz gün takımla beraber antrenmanlara başladı. Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç futbolcu antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası menisküs ameliyatı geçirmiş ve 2 aya yakındır tedavi görmüştü. Arda’nın tedavisi tamamlandı ve oyuncu takımla beraber idmanlara döndü. Dün çıkan haberlerde İspanyol basınından AS, oyuncunun gelecek hafta içi oynanacak Las Palmas maçında kadroda olacağını yazdı. Ancelotti bu haberi doğrular nitelikte Arda’nın pazar akşamı Atletico Madrid’le oynanacak derbi mücadelesinde kadroda yer almayacağını belirtti. İtalyan hoca Arda dışında Carlos Carvajal’in de kadroya dönmeyeceğini açıkladı.

İspanyol basınından gelen diğer haberlere göre Arda’nın 12-15 Ekim tarihleri arasındaki milli aradan sonra sahalara dönmesi gündemde. AS’ın dünkü haberine göreyse Arda’nın daha erken kadroya gireceği ve görev verilmesi halinde yeşil sahaya çıkacağı belirtilmişti.

Arda Güler beklenenden erken döndüArda Güler beklenenden erken döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.