Arabistan’ın Messi hayali yeniden canlandı

Söylentilere göre Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden biri Lionel Messi'yi 6 aylığına kiralık olarak kadrosuna katmak adına Inter Miami'ye teklifte bulundu.

Spor 11 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Messi evine dönecek.

Lionel Messi, geçtiğimiz yaz transfer döneminde PSG’yle sözleşmesi sona erdikten sonra MLS ekiplerinden Inter Miami ile anlaştı. Messi’nin ekibi Amerika Ligler Kupası’nı kazanıp Amerika Açık finalini kaybettikten sonra ligde hayal kırıklığı yaşadı. Yıldız ismin sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldığı bölümde MLS’te formu düşen takım play-off yarışından resmi olarak koptu. Miami’nin sezonu 22 Ekim tarihi itibarıyla bitecek. Messi bu tarihten sonra önümüzdeki şubat ayına kadar milli maçlar hariç resmi karşılaşmaya çıkmayacak.

Geçtiğimiz yaz transfer dönemine damga vuran lig Suudi Arabistan bu durumu avantaja çevirmek istiyor. Marca’daki habere göre lig, Ronaldo-Messi rekabetinin son perdesine ev sahipliği yapmak adına Messi’yi 6 aylık kiralama arayışında. Sky’dan Rudy Galetti de Suudi Arabistan’ın ikiliyi buluşturmak adına Messi’yi kiralamak istediğini yazdı. An itibarıyla Inter Miami’nin ortaklarından olan David Beckham da Los Angeles Galaxy forması giydiği 2009 yılında benzer bir şey yapmış ve sezon arası dönemde Milan’da forma giymişti.

Messi'nin dönüşü yetmedi, Inter Miami'nin play-off umutları tükendiMessi’nin dönüşü yetmedi, Inter Miami’nin play-off umutları tükendi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.