Arda Güler durmuyor, gollerine devam ediyor

Real Madrid, LaLiga'nın 36. hafta maçında evinde Deportivo Alaves'i konuk etti. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden ekip sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken Arda Güler bu maçı da boş geçmedi.

Spor 15 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Arda Güler durdurulamıyor.

LaLiga’da şampiyonluğunu ilan eden ve artık gözünü Şampiyonlar Ligi finaline diken Real Madrid evinde Deportivo Alaves’i ağırladı. Real karşılaşmayı Jude Bellingham, Vinicius Jr (2) ve Fede Valverde’nin golleriyle 4-0 öne geçti. Milli futbolcu Arda Güler 62. dakikada oyuna dahil oldu.

LaLiga kariyerindeki ilk golü Celta Vigo maçına sonradan girip kaydeden Arda ikinci golü kariyerindeki 11 başladığı ilk LaLiga karşılaşması olan Real Sociedad maçında atmıştı. 19 yaşındaki süper yetenek son olarak geçen hafta Granada deplasmanında da sahne aldı ve takımının 4-0 kazandığı karşılaşmada gollerden birini kaydetmeyi başardı. İşte o Arda, Alaves maçını da boş geçmedi. Real Madrid’in 36. şampiyonluk kutlamalarında Carlo Ancelotti’nin gözdelerinden biri olarak dikkat çeken genç yıldız taraftarına resital sunan takımına bir skor katkısı daha verdi. 81. dakikada sahne alan oyuncu Rodrygo’nun şutunda savunmadan dönen topu sol ayağıyla tamamladı ve ligdeki dördüncü golüne imza attı. Madrid maçı 5-0 kazanırken Arda da dakika-skor ortalamasını geliştirdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.