Arda Güler Madrid’e doğru yeni aşkı Duru’yla beraber yelken açtı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve Avrupa futbolunun gündemine oturan Arda Güler'in Galatasaray'da oynayan 18 yaşındaki basketbolcu Duru Nayman ile aşk yaşadığı ve Nayman'ın da Arda'yla beraber Madrid'e gittiği ortaya çıktı.

Spor 14 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Arda Güler ve kız arkadaşı Duru Nayman Madrid'de de beraberler.

Arda Güler, 20 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Real Madrid’e transfer oldu. Güler, bu transferle beraber Avrupa futbolunun da gündemine oturdu. Real Madrid’in transfer tweeti şimdiden 900 binin üzerinde beğeni aldı ve tüm zamanların en çok beğeni alan ikinci transfer paylaşım tweeti olarak kayıtlara geçti.

Arda’nın transferinde bir detay daha dikkat çekti. Genç ismin 18 yaşındaki sevgilisi Duru Nayman’la beraber Madrid’e gittiği görüldü. Ailesiyle beraber imza törenine katılan Arda Güler’in tarihe geçtiği anları en ön sıradan takip eden isimlerden biri de Galatasaray kadın basketbol takımında forma giyen 18 yaşındaki Duru Nayman’dı.

Arda 6 senelik sözleşmeye imza atarken en yakın takip edenlerden biri Duru’ydu.

 

Nayman, Güler ailesinin Madrid’deki bir kebapçıda yediği aile yemeğinde de Arda Güler’in yanında görüntülendi.

Real Madrid’le idmanlara başlayan ve A takımda kendisine yer edinmeye çalışan Arda, 6 senelik sözleşmeye imza attığı takımında forma rekabetine girmek istediğini belirtmişti. Güler, tatilini yarıda kesmiş ve takımla idmanlara başlamak adına tesislere dönmüştü.

Arda Güler tatilini yarıda kesti ilk idmanına çıktıArda Güler tatilini yarıda kesti ilk idmanına çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.