Avcı’dan isyan: Galatasaray maçı öncesi iki futbolcu kayboldu

Türkiye Kupası beşinci tur karşılaşmasında Trabzonspor Enis Destan'ın iki gol attığı karşılaşmada Manisa FK'yı 3-1 yendi. Maçtan sonra Abdullah Avcı Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında merak uyandıran açıklamalar yaptı. 

Spor 19 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Trabzonspor kazandı, Avcı'nın söyledikleri kafa karıştırdı.

Pazar akşamı oynanacak kritik Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor Türkiye Kupası beşinci tur maçında Manisa FK ile karşılaştı. Maç gollerle başladı ve 7. dakikada Taxiarchis Fountas Trabzon lehine eşitliği bozdu. 15. dakikada Manisa’dan Meriton Korenica şık bir serbest vuruş golüyle maça dengeyi getirdi.

Maça damgasını vuran isimlerden Enis Destan 28. dakikada takımını yeniden öne geçirdi. Enis 69. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı. Bu gol Trabzon’u rahatlattı ve son 16 kapısını açtı.

Galatasaray'a Trabzon yolculuğu öncesi Ümraniye moraliGalatasaray’a Trabzon yolculuğu öncesi Ümraniye morali

Teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşmadan sonra dikkat çekici açıklamalar yaptı. 21 Ocak akşamı Trabzon’da oynanacak kritik Galatasaray maçı öncesinde Avcı “Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar” dedi.

Yunan Ligi ekiplerinden Panathinaikos’a transferi gündemde olan Anastasios Bakasetas’la ilgili de konuşan Avcı “Bakasetas ile hemen hemen aynı dönemde geldik bu takıma. Çok özel bir karakter. Ama şu ana kadar transferi gerçekleşse dahi burası için her şeyi veren bir oyuncu. Henüz benim önüme gelen net bir şey yok. Bakasetas ile transfer konusunu hiç konuşmadık” dedi.

Galatasaray taraftarına Trabzon deplasmanı için vize çıktıGalatasaray taraftarına Trabzon deplasmanı için vize çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.