Aykut Kocaman’ın yardımcısı Konyaspor’un başında

Süper Lig'in kümede kalma mücadelesi veren ekiplerinden Konyaspor uzun süre Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapan deneyimli antrenör Fahrudin Omerovic'i takımın başına getirdi.

Spor 16 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Omerovic Konyaspor'da.

Geçen haftayı Galatasaray’a 3-0, Fenerbahçe’ye 7-1 yenilerek kapatan Konyaspor Hakan Keleş’le yollarını ayırmıştı. İstanbulspor deplasmanına teknik direktörsüz çıkan Konyaspor bu maçtan da golsüz berabere ayrıldı.

Konya’da yeni teknik patron belli oldu. İç Anadolu ekibi takımın başına Aykut Kocaman’ın yardımcısı Fahrudin Omerovic’i getirdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan duyuruda “Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile prensip anlaşmasına varmıştır” dendi.

Fenerbahçe'de atma çağı bitti tutma çağı başladıFenerbahçe’de atma çağı bitti tutma çağı başladı

Aykut Kocaman Keleş’le yolların ayrılmasında sonra yaptığı açıklamada bu sezon sonuna dek takım çalıştırmayı düşünmediğini söylemiş, Konyaspor’a teşekkür etmişti. Omerovic İstanbulspor, Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor gibi kulüplerde Kocaman’ın yardımcılığını yapmıştı. Deneyimli isim sezon sonuna dek yeşil-beyazlı takımın başında olacak.

Konya ligin ilk 20 haftalık bölümünde 19 puanla 18. sırada yer alabildi. Konya son 3 maçında 2 yenilgi ve 1 beraberlik alırken iyi bir görüntü vermedi.

Fenerbahçe'den Hatay'a 59 sayı farkFenerbahçe’den Hatay’a 59 sayı fark

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.