Bailly’nin başı menajerle belada: Tehdit mesajları aldı

Geçtiğimiz yaz döneminde Beşiktaş’a transfer olan Eric Bailly’nin söz konusu transferinde aracı olduğunu iddia eden bir menajer, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia ederek tehdit mesajları attı.

Spor 11 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Eric Bailly'nin başında menajer tehdidi belası var.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Fenerbahçe’ye 3-1 kaybeden Beşiktaş’ta Eric Bailly menajer kriziyle karşı karşıya. Fildişi Sahilli savunmacı geçtiğimiz yaz Beşiktaş’a transfer oldu. Manchester United’la sözleşmesini sonlandıran 29 yaşındaki isim İstanbul yolunu tuttu.

Transferle alakalı çeşitli spekülasyonlar var. İngiliz basınındaki habere göre Bailly’nin Beşiktaş’a gelmesine aracılık eden bir menajer, oyuncuya kendisine borcu olduğu gerekçesiyle tehdit mesajları yolluyor. Hatta söz konusu isim bu mesajlardan bazılarını Fenerbahçe derbisi oynandığı sırada yolladı.

Beşiktaş eski Fenerbahçeliye duacı... Bir tek o ayakta kaldıBeşiktaş eski Fenerbahçeliye duacı… Bir tek o ayakta kaldı

Bailly’nin menajeri Severin Bohui ise “Ona tehditler, mesajlar gönderdi. Eric’i taciz etmeyi bırakmadı. Hatta Fenerbahçe maçından sonra mesaj gönderdi. Eric’in kendisine borcu olduğunu söylüyor çünkü Erick’in Beşiktaş’a transferinde aracılık yapanlardan biriydi. Eric’e bu adamla herhangi bir aracılık sözleşmesi imzalayıp imzalamadığını sordum, hayır dedi. Kulübe de bu adamı tanıyıp tanımadıklarını, Eric’le kendileri adına konuşmasını isteyip istemediklerini sordum, onlar da hayır dedi. Bu FIFA’dan ziyade bir güvenlik sorunu” açıklamasını yaptı.

Bailly bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 maça çıktı, 537 dakika süre aldı, gol katkısı veremedi.

Böyle derbi görülmedi... Fenerbahçe ezdi, geçtiBöyle derbi görülmedi… Fenerbahçe ezdi, geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.