Bayern Münih’te Nagelsman gitti… Tuchel yükleniyor!

Bayern Münih, milli takım arasında teknik direktör değişikliğine gitti. Julian Nagelsmann'la yolları ayıran Alman devi takımın başına Thomas Tuchel'i getirmek istiyor.

Spor 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bayern Münih'te Nagelsman'ın yerine düşünülen isim Tuchel.

Almanya Ligi’ni 10 yıldır kazanan Bayern Münih’te işler yolunda gitmiyor demek biraz garip olacak ama öyle… Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain’i eleyerek çeyrek finale yükselen, Bundesliga’da 53 puanlı lider Dortmund’un bir puan arkasında yer alan Bavyera ekibi teknik direktör Julian Nagelsmann’la yolları ayırdı.

Bayern Münih, daha önce Borussia Dortmund’u da çalıştıran ve Chelsea ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan Thomas Tuchel’i takımın başına getirmek istiyor. Bild’in haberine göre Tuchel henüz Alman devine ‘evet’ demedi.

Bayern Münih’e dost yarası! Liderlikten etti

Bayern Münih’in bu kararı almasında Bayer Leverkusen deplasmanında alınan 2-1’lik yenilgi etken oldu. Bu mağlubiyetin ardından Münih, liderliği Borussia Dortmund’a kaptırmıştı. Milli maç arasından sonra Bayern Münih, Borussia Dortmund’u Allianz Arena’da konuk edecek. 1 Nisan’daki maç Türkiye saati ile 19.30’da başlayacak.

Bayern Münih, Real Madrid’in yenilmezlik serisini tarihe gömdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.