Berk Uğurlu: Kimse Milos Teodosic olamaz

Beşiktaş'ın milli gardı Berk Uğurlu sosyal medyada son dönemde yükselen performansını öven bir paylaşıma verdiği yanıtla dikkat çekti.

Spor 16 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Berk Uğurlu'nun yükselen performansı büyük övgü topladı.

Beşiktaş’ta Koç Dusan Alimpijevic Bursaspor döneminde de Beşiktaş döneminde de bilhassa yerli oyuncuların kullanımıyla ve söz konusu oyuncuların sürelerindeki artışla dikkat çekti. Bu anlamda Beşiktaş’taki dikkat çeken isimlerden biri gard pozisyonunda görev alan Berk Uğurlu.

Berk son 7 maçta 11.7 sayı ortalaması yakalarken bu karşılaşmalarında altısında en az bir üç sayı isabeti buldu. Kariyerinin  bu dönemine kadar zayıf yönlerinden biri üç sayılık atışlarla fark yaratan oyuncunun yükselen performansı gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada basketbol temalı paylaşımlar yapan asisttime isimli bir sayfa son yedi maçta Berk’in yükselen performansını överek “Yerli Milos Teodosic yükleniyor; Berk Uğurlu” yazılı bir paylaşım yaptı. Sayfa paylaşımın devamında “Dusan Alimpijevic, Onuralp Bitim’den sonra yine Türk Basketbolunun genç milli takımlarında en potansiyelli oyuncularından olan Berk Uğurlu’yu farklı bir seviyeye çıkarmak üzere” yorumunu ekledi.

Ancak bu övgü dolu paylaşıma yanıt geldi. Hem de direkt olarak paylaşımdaki aktör Berk Uğurlu’dan. Berk mütevazılığını koruyarak “Kimse Milos Teodosic olamaz o olağanüstü bir yetenek, ben sadece her gün kendini geliştirmeye çalışan bir sporcuyum” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.