Berlin’den hızlı başlangıç

Bundesliga’da geçen sezonun flaş takımlarından Union Berlin, yeni sezonun ilk hafta mücadelesinde Mainz’ı 4-1 mağlup etti. Kevin Behrens maçı hat-trick yaparak tamamladı.

Spor 21 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Geçtiğimiz sezon Avrupa futbolunun en dikkat çekici peri masallarından birine imza atan Union Berlin, yeni sezonu evinde açtı. Başkent ekibi Mainz’ı ağırladı. Maça fırtına gibi giren ekip 1. dakikada Kevin Behrens’le öne geçti. 9. dakikada fark yine Behrens’in golüyle ikiye çıktı. İlk yarı böyle bitti. Mainz, 62. dakikada Ajorque Ludovic’le penaltı kaçırdı. 2 dakika sonra Anthony Caci skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Bu gole cevap 70. dakikada yine Behrens’ten geldi. Mainz 88’de Ludovic’le bir kez daha penaltıdan yararlanamadı. 90. dakikada Milos Pantovic’in attığı gol maçın sonucunu belirledi ve Union Berlin sezona 4-1’lik galibiyetle başladı.

Bundesliga’da günün ikinci maçında Eintracht Frankfurt, ligin yeni ekibi Darmstadt 98’i ağırladı. Frankfurt, geçen sezonun iyi ismi, adı PSG ile anılan yıldız oyuncu Randal Kolo Muani’nin 40. dakikadaki golüyle 3 puana uzandı.

Ozan Kabak sevindirdi, Atilla Szalai üzdüOzan Kabak sevindirdi, Atilla Szalai üzdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.