Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar artık “barista”

Beşiktaş ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Feyyaz Uçar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen barista kursunu tamamladı ve mezun oldu.

Spor 4 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Feyyaz Uçar İzmir'de barista oldu.

Türk futbolunun efsane isimlerinden, Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünün Feyyaz’ı 59 yaşındaki Feyyaz Uçar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen barista kursundan mezun oldu ve kahve yapımının inceliklerni öğrendi. Belediye tarafından Meslek Fabrikası kapsamında verilen kursa gençlerin yanı sıra girişimci adayları da ilgi gösterdi.

10 senedir Urla’da yaşadığını ve artık İzmirli olduğunu söyleyen futbol yorumcusu Uçar “Yakın bir zamanda Urla’da eşim bir işletme açacak. Ona yardımcı olmak adına eşimin önerisiyle bu işe merak sardım. ‘Mutlaka kahve servisimiz olacak, sen de bana yardım edersin’ dedi. Burayı tercih etmemin sebebi, kapsamlı ve güzel bir çalışma örneği veriliyor. Hocalarımız her konuda bize çok yardımcı oldu. Ben bu kadar ayrıntılara dikkat edilen bir çalışma görmedim. Her gün her dakika hocalarımız bize yeni bir şeyler öğretmeye çalıştılar. Öğrendikçe daha keyifli hale geliyor. Bundan sonra da kahve yapacağız. Kahve krallığı gibi bir iddiam yok. Rakiplerime şans veriyorum. Mekanımızın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve buradaki tüm arkadaşlarımız da gelir, şeref verirse bizler de mutlu oluruz.” dedi.

Üç büyüklerin Avrupa fikstürü! Hepsinin gönlüne göre...Üç büyüklerin Avrupa fikstürü! Hepsinin gönlüne göre…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.