Beşiktaş ve Bailly’nin yolları ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bir süredir kadro dışı olan oyunculardan Eric Bailly ile yollar karşılıklı anlaşarak ayrıldı.

Spor 30 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta Bailly ile yollar ayrıldı.

Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Eric Bailly’nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Fildişi Sahilli oyuncu Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakılan beş futbolcudan biriydi.

Beşiktaş’ın konuyla alakalı paylaşımı aşağıdaki gibi:

29 yaşındaki Bailly Temmuz 2016’da Manchester United’a transfer oldu. Burada özellikle dizinden yaşadığı sakatlıklarla istikrar yakalayamayan oyuncu önce Villarreal’e ardından Marsilya’ya kiralandı. Geçen sezon sonunda kiradan dönen Bailly takımıyla sözleşmesini feshedip serbest oyuncu olarak Beşiktaş’la anlaştı.

Oyuncu ligin 11. haftasında Antalyaspor deplasmanında oynanan karşılaşmanın devre arasında Tayfur Bingöl’le kavgasıyla gündeme gelmişti. Olayın ardından dönemin teknik direktörü Burak Yılmaz oyuncuyu oyundan almış Beşiktaş maçı 3-1 kaybetmişti. Bu olayın ardından bir gün sonra özür dileyen Bailly kadroya döndü. Ancak Fildişi Sahilli futbolcu Fenerbahçe maçından sonra kadro dışı kalan 5 oyuncudan biri arasında yer aldı. O günden bu yana yeni yönetimin aldığı karar neticesinde takımdan uzak kalan isimle karşılıklı anlaşıldı ve yollar ayrıldı. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano ise Bailly için eski kulübü Villarreal’le anlaştığı yönünde bir haber yaptı.

Beşiktaş'ta Gökhan İnler ortada kaldıBeşiktaş’ta Gökhan İnler ortada kaldı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.