Beşiktaş’ın oyuncusu Jean Onana’ya silahlı saldırı

Bonservisi Beşiktaş'ta olan orta saha oyuncusu Jean Onana Fransa'da silahlı saldırıya uğradı. Arabasını çalmak isteyenlerin saldırısına uğrayan Onana olayı yara almadan atlattı.

Spor 20 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Jean Onana'ya silahlı saldırı.

Jean Onana geçen sezonu Lens’te geçirdikten sonra Beşiktaş’a transfer olmuş, ancak beklentilerin altında kalmıştı. Oyuncu devre arası transfer döneminde Marsilya ekibine kiralanmıştı. Onana sezonu burada tamamladı.

Marsilya dün Ligue 1’de 2023-24 sezonu penceresini kapadı. Onana’nın sezonu olaylı bitti. Zira dün sabaha karşı silahlı saldırıya uğradı. Fransız kaynaklarından gelen bilgiye göre Jean Onana’nın arabasını çalmaya çalışan hırsızlar araca ateş ederek arabasını çalmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Oyuncu yara almadı, hırsızlar da olay mahallinden kaçtı.

Sabaha karşı saat 04.00 sularında yaşanan olayda Jean Onana ve Faris Moumbagna’nın yara almadan atlattığı aktarıldı. Hırsızların kaçtığı vurgulandı. Onana Marsilya’da toplam 14 maçta forma giyip bir gol atarak takımına katkı sağlamıştı.

Beşiktaş’tan ‘geçmiş olsun’ mesajı

Beşiktaş Spor Kulübü de saldırının ardından “Devre arası transfer döneminde Fransa’nın Marsilya kulübüne geçici transfer olan Jean Onana’nın hırsızlık girişimi sonrasında silahlı saldırıya uğradığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıyı yara almadan atlatan Jean Onana’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.” yazılı bir mesaj yayınladı ve oyuncusuna geçmiş olsun dileklerini iletti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.