Bu da oldu: VAR odasına baskın

Gremio maçında verilen kararlara sinirlenen Corinthians'ın menajeri Alessandro Nunes, Gremio maçının hakemlerine tepki göstererek VAR odasını bastı.

Spor 14 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Güvenlik güçleri, Alessandro Nunes'in VAR odasına girmesini engelledi.

Gremio ile Corinthians, Brezilya Serie A’nın 34. haftasında karşılaştı. Hakem kararlarının çok tartışıldığı maçın başında Corinthianslı Matheus Bidu, ceza sahasına girerek şut çekeceği sırada arkadan gelen Gremiolu Joao Pedro ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Corinthians cephesi penaltı itirazında bulundu ancak hakem oyunun devam etmesini istedi.

Bu pozisyonun hemen ardından 7. dakikada Gremio’lu Lucas Besozzi Bruno Mendez’in müdahalesiyle yerde kaldı. Corinthianslı oyuncu önce sarı kart gördü. VAR incelemesi sonrasında hakem, Mendez’i kırmızı kartla oyundan ihraç etti. 10 kişi kalan konuk takım 32. dakikada Angel Romero’nun attığı golle öne geçti ve maç 1-0 bitti. Corinthians oyuncuları ve teknik direktör Mano Menezes, hem penaltı hem kırmızı kart pozisyonu için yoğun itirazda bulundu.

Karşılaşmanın devre arasında ise Corintians’ın menajeri Alessandro Nunes ile birkaç kulüp çalışanı, VAR odasına girmeye çalıştı. Öfke patlaması yaşadığı görülen Nunes ile çalışanlara görevliler müdahale etti ve odaya kimse alınmadı. RDC TV tarafından yayınlanan görüntülerde Alessandro Nunes’in, “Yazıklar olsun size” diye bağırdığı ekrana yansıdı.

Bu gurur Hakan Çalhanoğlu'nun: 70 yıllık rekoru tarihe gömdüBu gurur Hakan Çalhanoğlu’nun: 70 yıllık rekoru tarihe gömdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.