Bucks koçu Griffin’in 2 yaşındaki torunu vefat etti

NBA takımlarından Milwaukee Bucks'ın yeni koçu Adrian Griffin'in 2 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

Spor 26 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Bucks koçu Adrian Griffin'in acı günü.

NBA’de Doğu Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Milwaukee Bucks, Mike Budenholzer’la yollarını ayırdıktan sonra koçluk görevine Adrian Griffin’i getirmişti. Khris Middleton ve Brook Lopez gibi sözleşmesi biten kritik oyuncuları takımda tutan ve Giannis Antetokounmpo, Jrue Holiday gibi yıldızlarıyla yeniden şampiyonluk için yola çıkacak Bucks, koçluk pozisyonuna çaylak isim Adrian Griffin’i getirmişti.

Griffin son derece üzücü bir haberle sarsıldı. Genç koçun 2 yaşındaki torunu Jayce D. Griffin hayatını kaybetti. Jayce’in babası cumartesi günü oğlunun hareketsiz şekilde buldu. Sabah saat 10.40 sularında Carle Foundation Hastanesi’nde yapılan müdahalede Jayce kurtarılamadı. Champaign Country adli tabipi Duane Northrup, otopsi sonucunda vücutta herhangi travmaya rastlanmadığını belirtti. Northrup “Şu an için Jayce Griffin’in ölümü doğal sebeplere dayanıyor gibi görünüyor. Ek testleri ve otopsi sonuçlarını bekliyoruz” dedi.

Adrian Griffin ise “Torunum Jayce ben ve ailem için son derece özeldi ve vefatı sonsuza kadar hissedeceğimiz bir acı yarattı. Ailemizin acısına ve mahremiyetine duyduğunuz saygıdan ötürü minnettarım” şeklinde açıklama yaptı.

Bursa'dan Chicago'ya... Onuralp Bitim NBA'deBursa’dan Chicago’ya… Onuralp Bitim NBA’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.