Bülent Uygun ‘delikanlı hakem’ istedi

Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun açıklamalarda bulundu. Uygun, sahada gördüğünü çalan ve çekingen maç yönetmeyen hakemler istediğini vurguladı.

Spor 10 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
İlk maçında Kayserispor karşısında galibiyet alan Bülent Uygun, ikinci maçında Galatasaray ile oynayacak.

Sivasspor görevinden ayrılan Servet Çetin yerine kulüpte daha önceki dönemlerde de çalışmış Bülent Uygun’la anlaşmış, Uygun çıktığı ilk maçta zorlu Kayserispor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmüştü. Yiğidolar yarın saat 17.00’de zorlu maçta sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak.

Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun maçtan önce yaptığı açıklamada “Adil, hakkaniyetli, gördüğünü çalan, cesur, delikanlı hakem istiyoruz. Tüm Türkiye bunu istiyor. Gördüğünü veren hakem istiyoruz. Yönetimimiz sonuçta Sivasspor’un hakkını kimseye yedirmez, biz de sahada kimsenin hakkımızı yemesini istemiyoruz. Çıkacağız, futbol adına güzel şeyler yapacağız. Hakemlerin konuşulmasının ve bu yaşadıklarının ortadan kaldırılması onların yöneteceği adil yönetimlerle olur. Korkaklar asla kazanamaz, dolayısıyla herkes cesurca maçını yönetecek. Esaretlerini kıracaklar, cesaretleriyle kendi camialarının karakterlerini sahaya yansıtacaklar. Yoksa onlar da ömür boyu bu şekilde eleştirilmeye, cezalandırılmaya mahkum kalacak” dedi.

Sivasspor ilk 18 hafta sonunda topladığı 24 puanla Süper Lig’in 10. sırasında yer alıyordu.

Sivasspor, Kayseri'de 'Uygun' adımSivasspor, Kayseri’de ‘Uygun’ adım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.