Bülent Uygun Sivasspor’a imzayı attı: Hürgeneral Bülent olarak buradayım

Servet Çetin'le yollarını ayırdıktan sonra Bülent Uygun'la anlaşan Sivasspor'da resmi imzalar atıldı ve Uygun göreve başladı.

Spor 3 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Sivasspor daha önce dört sezon takımı çalıştıran ve kulüpte futbol da oynamış olan Bülent Uygun’u yeniden takımın başına getirdi. Servet Çetin’in ayrılığından sonra bu kararı alan Sivasspor ve Bülent Uygun arasında resmi imzalar atıldı.

Basın toplantısında konuşan Uygun “Futbola başladığımda Asker Bülent’tim, şimdi hür general olarak devam ettirdiğim teknik direktörlüğümde Allah hepimize başarıdan başarıya koşmayı nasip etsin” dedi. 

Uygun sözlerine “Hep sonuncu ve düşen takımları alarak kümede kalma yolunda başarı hikayesi yazdık. Sivas’taki o çalışma rahatlığını hiçbir zaman bulamamıştım. Yönetim kurulu sağ olsun o konularda tam yetki veriyor. Çok kısa bir süre içerisinde futbolculara oyun mantalitemi, anlayışımı, prensiplerimi anlatacağım. O forma çok kutsal bir forma. Kimsenin Sivasspor’dan alacağı bir kuruş parası kalmamıştır. Benim zamanımda da öyleydi şimdi de aynı şekilde. Sivasspor Türkiye’nin en iyi yönetilen kulübüdür. O yüzden onun değerini iyi bilmek zorundalar ve futbolcular o mücadeleyi verecek” diyerek devam etti ve üç-dört bölgeye transfer düşündüklerini açıkladı.

Taraftarı da stadyuma davet eden Uygun “Taraftar stadyuma gelecek bu kadar. Ayda bir-iki paket sigara içemeyecek, bilet alıp maça gelecek. Çocuğunu da maça gönderecek” dedi. Uygun imza töreni ardından takımıyla ilk idmanına çıktı. Sezonun ilk kısmını 21 puanla 10. sırada bitiren Sivasspor Uygun yönetiminde ilk maçına 7 Ocak Pazar 13.30’da Kayserispor deplasmanında çıkacak.

Servet Çetin'in Sivasspor macerası bittiServet Çetin’in Sivasspor macerası bitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.