Burak Elmas: Fatih Terim bana çömez gözüyle baktı

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'ın katıldığı YouTube programının ikinci kısmı yayınlandı. Elmas, "Galatasaray çok bozuldu" söylemiyle akıllara kazınan ilk kısmın üstüne yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 19 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Burak Elmas'tan çarpıcı Fatih Terim açıklamaları.

Galatasaray’ın eski başkanlarından Burak Elmas son günlerdeki açıklamalarıyla gündemde. Balçiçek İlter’in YouTube kanalına konuk olan Elmas’ın açıklamalarının ikinci kısmı yayınlandı. Elmas yine dikkat çekici sözler söyledi.

Elmas Fatih Terim’le yolların ayrılması süreciyle ilgili “Bütün yönetim kurulunu topladım, iki kişi çekincesini belirtti Fatih Terim kararı için. Onlar da ‘Doğru karar ama siyasi olarak yanlış olur’ dedi. Ben de, arkadaşlar biz popülist karar vermek için buraya gelmedik. Galatasaray için bu kararı almak zorundayız. Bizim iktidarda kalmamız önemli değil, dedim. ‘Iki hafta beklesen tribünler Fatih Terim’i gönderecekti’ dediler. Ben buna neden izin vereyim? Fatih Terim, ondan daha genç olduğum için yüzde yüz bana ‘çömez’ gözüyle bakmıştır” dedi.

Dursun Özbek korkuttu: Galatasaray’dan rahatlatan açıklamaDursun Özbek korkuttu: Galatasaray’dan rahatlatan açıklama

‘Yiyin birbirinizi’

Elmas ‘En başarısız başkan’ olarak değerlendirilmesi konusunda “En başarısız başkan söylemi… İnsanı üzen bir şey bu. Yaptıklarınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyorsunuz. Bir daha Galatasaray siyasetinin içinde olmayı asla düşünmüyorum” dedi. Elmas sözlerine “Çocuklarıma, karıma özellikle kızıma inanılmaz hakaretler edildi. Bunu kendimden önce aileme yapmam. Böyle bir güç elde etme derdim yok. Buyurun beyler, yiyin birbirinizi” diyerek devam etti.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli olduGalatasaray’ın Avrupa Ligi’ndeki rakibi belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.