Burak Yılmaz ayağının tozuyla Kayserispor’un yenilgi serisini bitirdi

Burak Yılmaz iki gün önce imza attığı Kayserispor'la ilk puanını Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor karşısında aldı. 1-1'lik skorla Kayserispor'un yedi maçlık yenilgi serisi sona erdi.

Spor 30 Ocak 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Kayserispor ve Antalyaspor berabere kaldı, Burak Yılmaz ilk puanını ilk maçında aldı.

Süper Lig’de 23. haftanın kapanış günü iki orta sıra ekibini karşı karşıya getirdi. Bir ara üçüncü sıra için iddialı olan ancak tarihi bir mağlubiyet serisine tutulan Kayserispor yeni teknik direktörü Burak Yılmaz’la ilk maçına çıktı. Diğer tarafta ligde beş maçtır kaybetmeyen Sergen Yalçın’lı Antalyaspor vardı.

Maça daha iyi başlayan ev sahibi Kayseri’ydi, ancak Anadolu temsilcisi bir türlü skoru lehine değiştiremedi. Antalya 31. dakikada bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi ve Sam Larsson’la öne geçti. 40. dakikada Antalya’da Buksa kaleciyle karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı ve bu kırılma anlarından biri oldu.

Burak Yılmaz: Başarısız olmaktan korkmuyorumBurak Yılmaz: Başarısız olmaktan korkmuyorum

Kayserispor 61. dakikada Cardoso’nun ortası ve Ali Karimi’nin şutuyla maça eşitliği getirmeyi başardı. Karimi bu kez 65. dakikada pası attı, Morte’nin şutu savunmaya çarparak dışarı çıktı. İki takım da maçın kalan bölümünde kıran kırana mücadele ederken skor değişmedi ve 1-1’lik beraberlik bozulmadı.

Kayserispor mağlubiyet serisine yeni hocası Burak Yılmaz’la nokta koyarken puanını 27’ye yükseltip 12. sırada yer aldı. Antalya ise 34 puana gelerek altıncı sırada kaldı.

Ali Çamlı'dan hakemlere: Çiçek verdik, hata yaptıkAli Çamlı’dan hakemlere: Çiçek verdik, hata yaptık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.