Burak Yılmaz Beşiktaş paylaşımını hakaretler yüzünden silmiş

Görevinden ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamayla siyah beyazlıların tepkisini çeken Burak Yılmaz, sosyal medyasındaki Beşiktaş fotoğraflarını neden sildiğini açıkladı.

Spor 17 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Beşiktaş taraftarı Burak Yılmaz'a büyük tepki gösteriyor.

Beşiktaş’ta sezon başı itibarıyla Şenol Güneş’in yardımcılığını üstlenen Burak Yılmaz, onun görevini bırakmasının ardından 10 Ekim’de teknik sorumluluğa getirildi. Kartal, 38 yaşındaki Yılmaz’ın yönetiminde Süper Lig’de dört, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise iki maça çıktı. Ligde İstanbulspor ile Gaziantep FK’ye üstünlük kuran Beşiktaş, Galatasaray ve Antalyaspor’a yenildi. Martal, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynadığı maçlardan mağlup ayrıldı. Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı müsabakalarda 9 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 10 gol gördü.

Başarısız sonuçların ardından teknik sorumluluk görevinden istifa eden ve Beşiktaş ile ilgili paylaşımlarını sosyal medya hesabından silen Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Hürriyet’ten Mehmet Arslan’ın, “Paylaşımları neden sildin?” sorusuna yanıt veren Burak Yılmaz, “Ne yapsaydım abi. O fotoğrafların altına neler yazıldığını, nasıl küfürler edildiğini bir bilsen. Çocuklarıma bile hakaret ediliyordu” dedi.

Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a yanıtRıza Çalımbay’dan Burak Yılmaz’a yanıt

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.