Burak Yılmaz, Gedson ve Salih’in son durumunu açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yılmaz, Gedson Fernandes ve Salih Uçan'ı Galatasaray derbisine yetiştirmek adına sağlık ekibinin elinden geleni yaptığını söyledi.

Spor 14 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Burak Yılmaz'dan sakat oyuncularla alakalı bilgilendirme geldi.

Burak Yılmaz, Şenol Güneş’in istifası sonrası Beşiktaş teknik direktörü oldu. Genç ismin aralık başında yapılması beklenen seçimli genel kurula kadar takımın başında kalacağı duyuruldu. Yılmaz ilk maçında İstanbulspor karşısında kariyerinin ilk 3 puanıyla tanıştı.

Perşembe günüyse Yılmaz’ın ekibine iki Hırvat isim dahil oldu. Bu isimler Toni Modric ve Hari Vukas’tı. Yılmaz, konu hakkında “Benim isteğimle aramıza iki hocamız daha katıldı. Bu şekilde devam edeceğiz. Bize güç katacaklarını düşünüyorum. Derbiye %100 hazır olacağız. Yeter ki milli takımlardaki oyuncularımız sağlıklı bir şekilde dönsünler. Ben kendime ve ekibime güveniyorum. Futbolcularıma ve camiama güveniyorum. Ben rahatım. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Büyük bir camiayı temsil ettiğimin farkındayım. Benim en büyük güvencem oyuncularım” açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'tan kulübeye Hırvat takviyesiBeşiktaş’tan kulübeye Hırvat takviyesi

Beşiktaş’ta son günlerin en merak edilen konularından biri milli ara dönüşünde deplasmanda oynanacak Galatasaray maçına sakatlığı bulunan futbolcuların yetişip yetişmeyeceği. Özellikle Salih Uçan ve Gedson Fernandes’in durumları merak edilenlerin başında geliyor. Orta saha rotasyonu açısından hayati değer taşıyan iki oyuncunun durumu hakkında konuşan Yılmaz “Sağlık ekibimiz, derbiye yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezse, onların yerine oynayacak oyuncular Beşiktaş oyuncusudur. Ben umutluyum ve mutluyum. Onların yerine oynayacak olanlar da ellerinden geleni yapacaktır” dedi.

Büyükekşi'den Beşiktaş'a yanıt: Ulufe dağıtmıyoruzBüyükekşi’den Beşiktaş’a yanıt: Ulufe dağıtmıyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.