Buzun kralı buzu olmayan Buzadam!

Buz Hokeyi Erkekler Süper Ligi'nde Buzadam, serinin 5. maçında Buz Beykoz'u 5-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Buzadam Spor Kulübü Başkanı Atilla Yavuz, "Bu takımın buzu yok. Gece saat 11-12'lerde çalışıyoruz" diyerek isyan etti.

Spor 1 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Buzadam, serinin son maçını 5-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Buzadam ile Buz Beykoz, Buz Hokeyi Erkekler Süper Ligi finalinin 5. maçı için Silivrikapı Buz Sporları Salonu’nda karşı karşıya geldi. 2-2 eşitlik olan seride kazanan şampiyon alacaktı. Buzadam, Artem Lobanov ve Evgenii Luki’nin 4 goluşla farka gitti. Buz Beykoz’un tek golü ise Serkan Gümüş’ten geldi. 5-1’lik skorla seriyi 3-2 kazanan Buzadam şampiyonluğa ulaştı.

Buzadam oyuncu ve yöneticileri şampiyonluktan sonra büyük bir sevinç yaşadı.

Başkan Yavuz: Buzadam’ın buzu yok

Şampiyonluğun kazanılmasında sonra açıklama yapan Buzadam Spor Kulübü Başkanı Atilla Yavuz, “Geçen senin şampiyonluk takımı. Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Bu sene de biz gidiyoruz. Yine en güzel şekilde ülkemizi temsil edeceğiz ama buzumuz yok. Bunu da bu fırsatla söyleyeyim. Bu takımın buzu yok. Gece saat 11-12’lerde çalışıyoruz. Herkes sesimiz duysun; Spor Bakanı, Cumhurbaşkanı’mız. Daha güzel başarılar için buza ihtiyacımız var. Türkiye’de hokey gelişiyor ama en büyük sıkıntı tesis ve buz. Çözülürse daha fazla hokey sporcusu yetişir ve Türkiye uluslararası alanda çok büyük başarılara imza atar” dedi.

Filede gurur gecesi! Halkbank yarı finalde, Vakıfbank kapıyı araladı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3. oldu

Üçüncülük mücadelesinde Zeytinburnu Belediyespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Zeytinburnu Buz Adası’ndaki maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor rakibini, 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla seriye 3-2 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligi üçüncü sırada tamamladı.

Messi bütün Arjantin milli takımına altın kaplama telefon hediye etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.