Carlo Ancelotti Brezilya iddialarına yanıt verdi

Real Madrid'le sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek Carlo Ancelotti'nin adı bir süredir Brezilya Milli Takımı'yla anılıyordu. İtalyan teknik direktör iddialara yanıt verdi ve bunların dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.

Spor 17 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ancelotti kaderinin kısa süre içinde belli olacağını belirtti.

Real Madrid, geçtiğimiz sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de LaLiga’da beklediği başarıları yakalayamadı. Yaz aylarında Jude Bellingham ve milli süper yıldız Arda Güler gibi oyuncuları kadrosuna katan ekibin tek hedefi kupalar kazanmak. Görevde olduğu süreçte hem Avrupa hem de İspanya’nın zirvesini gören Ancelotti de sözleşmesinin son sezonunda başarı yakalamak istiyor. Uzun süredir yayılan iddialara göre Ancelotti bu sezonun sonuyla beraber takıma veda edecek ve Brezilya Milli Takımı’nın başına geçecek.

Ancelotti söz konusu iddialara bir radyo programında yanıt verdi. İtalyan isim “Brezilya’yla anlaşma mı? Bunlar sadece dedikodu. Real Madrid’de oldukça iyi hissediyorum. Sezona çok iyi başladık ve iyi bir yoldayız, aynı seviyeyi korumayı umuyoruz” dedi.

Real Madrid bu sezon LaLiga’ya 9 maçta 8 galibiyetle başladı ve 24 puan toplayarak zirvede yer aldı. Eflatun-beyazlılar Şampiyonlar Ligi’nde de sırasıyla Union Berlin ve Napoli’yi mağlup etti. Takım milli aranın dönüşünde sırasıyla Sevilla, Braga ve Barcelona ile deplasmanda mücadele edecek.

Brezilya Devlet Başkanı Lula Ancelotti’nin milli takımın başına geçmesinden memnun değilBrezilya Devlet Başkanı Lula Ancelotti’nin milli takımın başına geçmesinden memnun değil

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.