Ali Koç ve Dursun Özbek cenazede bile selamlaşmadı

Duayen spor yazarı Togay Bayatlı'nın cenaze töreninde Ali Koç ve Dursun Özbek karşılaştı. Cenaze namazının ardından iki başkan birbirlerinin yüzüne bile bakmadan camiden ayrıldı.

Spor 4 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Ali Koç ve Dursun Özbek arasındaki soğuk rüzgarlar cenaze töreninde de esti.

85 yaşındayken hayata gözlerini yuman duayen spor yazarı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin eski başkanlarından Togay Bayatlı Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğunu uğurlandı.

Togay Bayatlı’nın cenaze namazına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren ve Galatasaraylı eski yönetici Ali Dürüst katıldı.

Camide Ali Koç ve Hasan Arat yan yana durup sohbet ederken iki başkanın da Dursun Özbek’ten uzak kalma çabası dikkat çekti. Ali Koç ve Dursun Özbek farklı gruplarda yer alıp birbirlerini görmezden geldi. İki başkan da ayrı ayrı zamanlarda merhumun ailesine başsağlığı diledikten sonra camiden ayrıldı.

Bayatlı’nın cenazesi kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Birbirlerini suçlamışlardı

Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Fenerbahçe’nin başkanları, son günlerde verdikleri demeçlerde birbirleri hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Dursun Özbek, Koç hakkında tehdit suçu işlediği gerekçesiyle savcılığa suç talebinde bulunmuş, Ali Koç ise Özbek’i yalan söylemekle suçlamış ve ‘atanmış başkan’ olmakla itham etmişti.

 Süper Kupa'ya FIFA kokartsız hakem Süper Kupa’ya FIFA kokartsız hakem

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.