Çok özel bir forma değişimi! Kansere küfür…

Bundesliga'da Dortmund - Unuon Berlin maçından sonra çok özel bir forma değişimi yaşandı. İkisi de kanser tedavisi gören iki futbolcu Haller ve Baumgartl beraber fotoğraf paylaştı.

Spor 10 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Haller ve Baumgartl forma değişimi fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Profesyonel futbolda iki takım oyuncularının maç bittikten sonra forma değiştirmesi en bilinen rutinlerden biridir. Bundesliga’da oynanan Dortmund – Union Berlin maçından sonra her sahada görülen bir forma değişimi yapıldı. Ancak bu olayın diğerlerinden farkı vardı. Forma değiştiren iki futbolcu, testis kanseri nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış Dortmundlu Sebastien Haller ve Union Berlin forması giyen Timo Baumgartl’dı.

De Ligt’in füzesi Bayern’i zirvede tuttu, Dortmund takipte...De Ligt’in füzesi Bayern’i zirvede tuttu, Dortmund takipte…

Durtmund’un 2-1 kazandığı maçtan sonra sosyal medyadan paylaşım yapan Haller ve Baumgartl, “Kanseri s…et” diyerek bir yandan hastalığa meydan okudu. Bu sezon başında Ajax’tan Dortmund’a transfer olan Haller’e kanser teşhisi koyulmasından sonra aynı hastalıktan dana önce muzdarip olan Baumgartl ona destek mesajı göndermişti.

'Sarı denizaltı' Bernabeu'da Real Madrid'i batırdı!‘Sarı denizaltı’ Bernabeu’da Real Madrid’i batırdı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.