Cristiano Ronaldo için ‘Dolandırıldım’ dedi, Portekizli sahada yanıt verdi

Al Nassr Başkanı Al Muammar'dan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo için "Hayatımda iki kez dolandırıldım, biri Ronaldo!" dedi. Portekizli, başkanın bu sözlerini sahadaki performansıyla yanıtladı.

Spor 29 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Cristiano Ronado için Suudi Arabistan'da işler iyi gitmiyor

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’tan Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a transfer olması bütün dünya tarafından ilgiyle karşılandı. Arabistan’da 14 maçta 11 gol atan, 2 asist yapan Ronaldo ile ilgili Al Naasr Başkanı Al Muammar’dan çarpıçı bir açıklama geldi. Al Nassr’ın Riyad Süper Kupası, Arabistan Süper kupası, Arabistan Kral Kupası’nden elenmesi ve Arabistan liginde liderliği kaybetmesinden sonra ArabiaNews50’ye açıklama yapan Al Muammar şunları söyledi: “Hayatımda yalnızca iki kez dolandırıldım. İlki, üç sıra kebap istediğimde yalnızca iki sıra gönderdikleri gündü. İkincisi, Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzaladığım gündü.”

Artık Brezilya’da “En İyi”nin sözlük karşılığı Pele!Artık Brezilya’da “En İyi”nin sözlük karşılığı Pele!

Ronaldo’nun yanıtı sahada oldu

Suudi Arabistan Pro Liginde Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr kendi sahasında konuk ettiği Al Read’ı 4-0 mağlup etti. Ronaldo 4. dakikada yaptığı kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi ve bir nevi başkana yanıt verdi. Bu sonuçla Al Nassr, lider Ittihad ile olan puan farkını 6’ya düşürdü.

Endüstriyel futbolun karanlık yüzü: Bruno Rodriguez'in dramıEndüstriyel futbolun karanlık yüzü: Bruno Rodriguez’in dramı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.