Djiku ve Amartey’den kötü haber!

Fenerbahçe'nin savunmacısı Alexander Djiku ve Beşiktaş'ın stoperi Daniel Amartey, Gana Milli Takımı aday kadrosundan çıkarıldı.

Spor 12 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Gana'nın Süper lig'de oynayan iki stoperi sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Süper Lig’in iki dev kulübü Fenerbahçe ve Beşiktaş’a milli arada kötü bir haber geldi. İstanbul temsilcilerinin stoperleri Alexander Djiku ve Daniel Amartey milli takım kadrosundan çıkarıldı.

Gana Futbol Federasyonu, konu hakkında resmi açıklama yaptı. Fenerbahçe’de forma giyen Djiku ve Beşiktaş’ın savunmacısı Amartey’in sakatlandını bildiren federasyon, iki oyuncunun da Gana Milli Takımı kadrolarından çıkarıldığını duyurdu.

Sessiz, sedasız, hatasız: Alexander DjikuSessiz, sedasız, hatasız: Alexander Djiku

Sezon başında Strasbourg’tan bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye gelen Djiku, Sarı-Lacivertli forma ile 14 maçta görev aldı. 29 yaşındaki savunmacı 1 kez gol sevinci yaşarken, 2 maçta sarı kart gördü.
Sezon başında Leicester City’den bedelsiz olarak Beşiktaş’a transfer olan Daniel Amartey, 9 karşılaşmada süre buldu. Amartey, Siyah-Beyazlı forma ile 1 maçta rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 mücadelede sarı kart gördü.

Büyükekşi'den Beşiktaş'a yanıt: Ulufe dağıtmıyoruzBüyükekşi’den Beşiktaş’a yanıt: Ulufe dağıtmıyoruz

Djiku ve Amartey’i sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarmak zorunda kalan Gana Milli Takımı, 15 Ekim’de Meksika ile karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında oynanacak hazırlık maçı saat 03.30’da başlayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.