Doğukan Sinik’in Hull macerası istediği gibi gitmiyor

Spor 8 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Hull City'de Doğukan dönemi sona erebilir.

İngiltere Championship’te Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de forma giyen Türk futbolcu Doğukan Sinik için işler yolunda gitmiyor. Temmuz 2022’de Antalyaspor’dan Hull’a transfer olan ve dört milyon euro bonservis harcanan oyuncu Ilıcalı yönetiminin ilk yaz transfer döneminin hamlelerindendi. Geçen ocak ayında Antalyaspor’a kiralanan futbolcu bu sezonun başında Hull City’ye geri dönmüştü.

Gelinen noktada Doğukan bu sezon yalnıza bir maçta 22 dakika süre alabildi. 26 hafta sonunda 39 puanla 7. sırada bulunan ve play-off potasında kendine yer bulmaya çalışan Hull City’de teknik patron Liam Rosenior Sinik için “Doğukan ile ilgili karar vermemiz gerekiyor. Maç kadrosunda yer alabilecek kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum. Takım olarak bulunmak istediğimiz yere gelebilmek için güçlü oyunculara ihtiyacımız var. Bunun için pragmatik olmak ve doğru kararları vermek gerek” diye konuştu.

Menajer oyuncunun kiralık olarak gidebileceğini belirterek “Dodo belki kiralık olarak gidebilir. Böylece o da süre alabilir. Maç oynamaya ihtiyacı var” açıklamasını yaptı.

2024 Cengiz Ünder şovla başladı... Harika Fenerbahçe2024 Cengiz Ünder şovla başladı… Harika Fenerbahçe

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.