Dünya şampiyonu pulda! Eczacıbaşı, PTT’yi rahat geçti

Dünya Kulüpler şampiyonu olan Eczacıbaşı Sultanlar Ligi'ne 3-0'lık PTT galibiyetiyle döndü. Maçtan önce Eczacıbaşı kaptanı Tijana Boskovic'e şampiyon takımın pul haline getirilen pozu hediye edildi.

Spor 23 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Eczacıbaşı, verilen hediye için rakibine sosyal medyadan teşekkür etti.

Türk finalinde VakıfBank’ı 3-2 devirerek Dünya Kulüpler şampiyonu olan Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi’ne kendi evinde oynadığı PTT maçıyla döndü. Maçta önce PTT takımı, şampiyon Eczacıbaşı için hazırlanan özel pulu rakip takımın kaptanı Tijana Boskovic’e verdi.

13. haftası mücadelesinde Eczacıbaşı rahat bir oyunla PTT’yi 25-17, 25-16 ve 25-12’lik setlerle 3-0 yendi. Turuncu-lacivertliler 12. galibiyetini alırken, Ankara ekibi PTT ise ligde dokuzuncu kez mağlup oldu.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Arda Kardeşler'e emanetFenerbahçe – Galatasaray derbisi Arda Kardeşler’e emanet

Maçtan sonra Eczacıbaşı, sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı: “Rakibimiz ve misafirimiz PTT’ye 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğumuza özel üretip hediye ettikleri pul için teşekkür ederiz.”

VakıfBank, Kuzeyboru deplasmanında hata yapmadı

Dünya Kulüpler Kupası finalisti VakıfBank ise Kuzeyboru deplasmanındaydı. İlk iki seti 25-22ve 25-20 alan sarı siyahlılılar üçüncü seti 26-24 kaybetti. Dördüncü seti 25-19 kazanan VakıfBank maçı 3-1 kazandı.

Beşiktaş tarihi tersten yazdı! Rıza Çalımbay'dan zehir zemberek vedaBeşiktaş tarihi tersten yazdı! Rıza Çalımbay’dan zehir zemberek veda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.