Edin Dzeko İtalya basınında: Inter pişman!

Fenerbahçe’nin bu sezonki yaptığı en önemli transferlerden Edin Dzeko, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. En son Kasımpaşa maçında ağları sarsan golcü yaptıklarıyla Bosna Hersek ve İtalya basınının gündemine oturdu.

Spor 11 Ekim 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Dzeko'nun olağanüstü performansı dış basında da ses getirdi.

Edin Dzeko, Süper Lig’in 8. haftasında, Kasımpaşa maçında attığı gol ve takımına kazandırdığı penaltıyla Fenerbahçe’nin 2-0’lık galibiyetinin mimarlarından oldu. Sezon başından beri takımın hücumdaki en etkili silahlarından olan Boşnak golcü çıktığı 12 maçta 8 gol ve 7 asistlik bir katkı sunarken Fenerbahçe’nin 16’da 16 yapmasında büyük pay sahibiydi. Bu performans dış basında da ses getirdi.

En etkileyici sezonunda bile böyle değildi…

Bosna Hersek basını Edin Dzeko hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. Tvarenasport Dzeko için ‘’En etkileyici sezonunda bile böyle değildi’’ derken Sportsports ‘’Fenerbahçe kaybetmiyor, Edin şov yapıyor. Kahramanları Dzeko’muz oldu. Bir gol attı penaltıyı da kazandırdı. Fenerbahçe onunla kazanıyor’’ dedi.

Fenerbahçe'den inanılmaz istatistikFenerbahçe’den inanılmaz istatistik

Bosna basınındaki diğer başlıklar böyle…

Avaz: Edin Dzeko fileleri açmaya devam ediyor. Kahramanca oynadı

N1info: Fenerbahçe yenilgi nedir bilmiyor, Edin Dzeko’nun durmaya niyeti yok.

Vijesti: Dzeko, Türkiye ve Milli Takımda olağanüstü durumda. Yeni takımında çok başarılı oldu yine gol atmaya devam ediyor.

İtalya’da pişmanlık

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Inter, Edin Dzeko’nun kontratını yaşlandığı gerekçesiyle uzatmadı ve yıldız golcü finalden dört gün sonra Fenerbahçe’ye imza attı. Dzeko, Inter’de geçtiğimiz sezon 52 maça çıkıp 14 gol 5 asist üretti.

Balkanlardan gelen liderlik havası! Fenerbahçe, Kasımpaşa virajını da döndüBalkanlardan gelen liderlik havası! Fenerbahçe, Kasımpaşa virajını da döndü

Interli taraftar sayfaları Edin Dzeko hakkında paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Interista ‘’Birinci sıradaki Fenerbahçe, eski Interli Edin Dzeko’nun keyfini çıkartmaya devam ediyor.’’ derken bir başka Inter sayfası olan Internews24 ise ‘’Edin Türkiye’de ikinci baharını yaşıyor. Eski Inter’li Fenerbahçe’yi zirveye taşıyan isim’’ ifadelerini kullandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.