Emirhan Delibaş’ın babası Murat Delibaş: Şok geçirdik

Beşiktaş flört uygulamasına girdiği iddia edilen Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Oyuncunun babası bu karara tepki gösterdi.

Spor 20 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Emirhan'ın babasından isyan.

Türk futbolunda gündem Emirhan Delibaş’ın Bumble isimli flört uygulamasındaki profilinin ortaya çıkmasıyla sarsıldı. 21 yaşındaki futbolcu burada kendini 24 yaşında olarak gösteriyordu.

Valerien Ismael döneminde kendini gösteren ve A takıma yükselen Delibaş son dönemde forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Oyuncu böyle bir şeyle gündeme geldikten sonra kulüp futbolcunun anlaşmasını feshetme kararı aldı. Bu haber de sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Kulüpten yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.” sözleri yer alıyordu.

Bumble Türk Cristiano Ronaldo'yu yaktıBumble Türk Cristiano Ronaldo’yu yaktı

Babası isyan etti

Bu olay üzerine Delibaş’ın babası Murat Delibaş Beyaz TV’ye konuştu. Baba Delibaş “Şok geçirdik. Kendisi böyle bir şey paylaşmadı aslında. Arkadaş grubunda böyle bir şey yaptıklarını söyledi, paylaşılmadı. Çocuk yıkıldı açıkçası. Beşiktaş, Aboubakar’ı saç ektirmeden diskalifiye etmişti, bahane arıyorlardı muhtemelen bizim çocukla ilgili. Hepimiz şoktayız, kendimize gelemedik. Dünya basınında bile rezil olduk. Ayıp ya! Benim oğlum orada 11 senedir iyi kötü mücadele etti. 11 senemiz geçti. Herhangi bir bilgi olmadan, sorular sormadan, bize danışmadan, sözleşmeyi de anlaşmalı yaptılar. Karşılıklı fesih, çocuk da o panikte neyi imzaladığını bilmiyor. Bizimle hiçbir şekilde temasa geçmediler” diyerek Beşiktaş Kulübü’nün oyuncuyla yollarını ayırma şeklini eleştirdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.