Emre Belözoğlu Ankaragücü ile ‘devam’ dedi

2-0 öne geçtiği maçta Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu görevine devam edip etmeyeceğini başkanla görüştükten sonra kararlaştıracağını açıklamıştı. Belözoğlu görevine devam edecek.

Spor 26 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Emre Belözoğlu Ankaragücü'nde yola devam edecek.

Süper Lig’de 27. haftanın en enteresan maçlarından biri Kayseri’de oynandı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Ankaragücü, Kayserispor’a karşı üstünlüğünü koruyamadı ve maçı 3-2 kaybetti. Süper Lig’de galibiyet hasreti beş maça çıkan Ankaragücü’nün Galatasaray maçı performansı da beklentilerin altında kalmıştı. Kayseri’de yaşanan şok mağlubiyetin ardından Belözoğlu “Akşam başkanla konuşup gerekeni yapacağım. Bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın” demişti.

“Her anlamda içinde birçok hikayesi olan zor ve farklı bir sezon geçiriyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzla bir toplantı gerçekleştirdik. Futbolcularımızla da bir araya gelip bir değerlendirme yaptık. Daha önce camiamıza verdiğimiz bir söz vardı. O sözü tutacağız… Kulübümüzü hak ettiği yere getirecek mücadeleyi burada vermeye devam edeceğiz. Bu şehri, bu camiayı çok seviyorum. Taraftarlarımız futbolcularımıza ve bize olan güven ve inançlarını asla yitirmesin” diyerek görevine devam etme kararı aldı.

Cumartesi ateşi: Kayserispor 'Yılmaz', Enes Ünal, Manchester City'nin yüreğini ağzına getirdiCumartesi ateşi: Kayserispor ‘Yılmaz’, Enes Ünal, Manchester City’nin yüreğini ağzına getirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.