Endrick: İdolüm Cristiano Ronaldo

Real Madrid'in Palmeiras'tan transferi Brezilyalı forvet Endrick, idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu ve Madrid forması giymenin her zaman hayali olduğunu belirtti.

Spor 21 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Endrick'in idolü Cristiano Ronaldo'ymuş.

Brezilya ve Arjantin başta olmak üzere Güney Amerika’da yetişen futbolcular İber yarım adası için doğal hedef konumunda. Barcelona ve Real Madrid de söz konusu yarım adanın en zengin alıcıları. Hal böyle olunca kıtada yetişen en yetenekli futbolcular bu iki büyük kulübün radarına giriyor ve yüksek olasılıkla birinden birinin yolunu tutuyor. Son yıllarda Vinicius ve Rodrygo transferleri bunlara çok klasik iki örnek. Önümüzdeki süreçte de Vitor Roque Barcelona’ya Endrick ise Real Madrid’e katılacaklar. Bu iki futbolcu 18 yaşını doldurmayı bekliyor. An itibarıyla kariyerini Palmeiras’ta sürdüren ve halihazırda devam eden milli arada ilk kez Brezilya Milli Takımı’na davet edilen müstakbel Real Madrid forveti Endrick açıklamalarda bulundu.

Genç isim Madrid’de oynamanın her zaman bir hayal olduğunu belirtip “Cristiano Ronaldo benim idolümdü.” dedi. Endrick sözlerine “Messi bir fenomen. Ancak ben daha çok Cristiano hayranıyım. Onunla aynı formayı giyecek olmak benim için büyük bir gurur” dedi. 17 yaşındaki Endrick bu sezon Palmeiras formasıyla şu ana dek 49 maça çıktı bu maçlarda 12 gol atıp 1 asist yaptı.

Sakatlıklar Real Madrid'in peşini bırakmıyorSakatlıklar Real Madrid’in peşini bırakmıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.